REFERENSER

REFERENSER

Jag har världens roligaste jobb!

Dessutom har jag nöjda kunder och uppdragsgivare som säger följande om mig:

"Petra är den perfekta projektledaren, oavsett typ av projekt. Driver målmedvetet projekten, gärna enligt processer och är bra på att få med sig andra på tåget. Hon är ett föredöme vad gäller att koppla ihop marknads- och säljavdelningar och därigenom driva kampanjer mot mål."

Katarina Fredén, Marknads- & kommunikationschef - Poolia Sverige AB

"Petra är en supereffektiv, strukturerad och målinriktad projektledare som har  en stark förmåga att, antingen genom sitt team, eller själv, leverera på uppsatta mål och till hög kvalitet. Att Petra dessutom har en positiv och peppande attityd gör att hon lätt kommer in i en ny grupp, eller organisation, och samtidigt skapar god och resultatinriktad stämning.


Anna Trygg, Chef för enheten Bransch och Kommunikation – Finansförbundet

"Petra har varit en oerhört energifylld och ambitiös kollega med en "Can-Do" attityd sällan skådad. Hon är varm, peppande och omtänksam som person och ser alltid till personerna och företagets bästa. Hon vill lära sig och är inte rädd för att fråga när hon inte hittar svaret själv. Driven är bara förnamnet och hennes glädje för att göra projekt på bästa sätt smittar av sig. Jag kan utan att tveka säga att Petra är en av de bästa kollegorna jag jobbat med   hittills och jag önskar att alla någon gång får ha en sån vid sin sida."

Louise Carlsson, Digital projektledare - Poolia Sverige AB