OM MIG

OM MIG

Hjälper er att driva effektiva & målfokuserade projekt

2014 kom jag på att jag ville rädda världen ifrån ineffektiva projekt och startade min egen konsultverksamhet. Jag har arbetat som projektledare i över 15 år. Tack vare min långa erfarenhet har jag en stor förståelse för att varje projekt har sina unika förutsättningar och kräver sina egna lösningar.


Jag är prestigelös och engagerad i mitt arbete. När ni anlitar mig kan ni känna att ert projekt är i trygga händer. Mina styrkor är tveklöst min goda kommunikativa sida, mitt driv och hur jag skapar delaktighet med både teamet och organisationen. Jag är även grymt effektiv och har förmågan att få andra att lyfta blicken och se helheten.


Det är så lätt att göra rätt, hur kan då så många projekt blir så ineffektiva?

Att få möjligheten driva effektiva projekt mot förankrade mål, från förstudie till effekthemtagning är blad det roligaste jag vet. Att undertiden se företag och människor utvecklas längs projektets gång är en extra krydda. För att lyckas behöver du var ödmjuk inför din uppgift. Det finns många vägar till mål, men vi vill såklart hitta den mest effektiva vägen.


När ni samarbetar med mig anpassar ni som kund nivån på uppdraget utifrån era behov. Jag kan vara med i hela processen från uppstart till utvärdering. Eller endast stötta upp när ni av olika anledningar tappat fart i projektet. Vi kan även sätta upp ett längre samarbete där jag hjälper er med återkommande projekt. Allt detta gör jag med glädje och entusiasm, det ska vara roligt att gå till jobbet


Behöver du hjälp med att driva effektiva projekt? Hör av dig!